У Вижницькому районі поліціянти затримали чоловіка підозрюваного у вчиненні щонайменше трьох крадіжок

Слідчі поліції повідомили порушникові про підозру у таємному викраденні чужого майна скоєного в умовах воєнного стану. Наразі правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

3 листопада до Вижницького районного відділу поліції звернулася 56-річна жителька міста Вижниця та повідомила, що невідома особа викрала її велосипед, який вона залишила біля місцевого магазину. Оперативники цього ж відділення поліції провели невідкладні розшукові заходи, за результатами яких встановили особу порушника та місце його перебування.

Поліціянти затримали неодноразово судимого за вчинення майнових злочинів 55-річного жителя села Банилів в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього викрадений двоколісний транспортний засіб.

Крім цього, правоохоронці з’ясували, що чоловік ймовірно причетний до ще двох крадіжок. З господарчого приміщення 73-річної односельчанки зловмисник викрав електровелосипед, а у 66-річної жительки села Багна, з будинку її родички в селі Банилів – побутові речі.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар