Електронна черга на ВЛК доступна вже в усіх військових поліклініках — Міноборони

Електронна черга для проходження військово-лікарської комісії вже доступна в усіх військових поліклініках, де огляд можна пройти без госпіталізації.

Про це повідомило Міністерство оборони. 

Протягом останнього місяця майже половина пацієнтів військових поліклінік записалися для проходження ВЛК віддалено й заздалегідь, кажуть у відомстві. А найактивніше «єЧергою» користуються в Києві, Одесі, Дніпрі та Вінниці. 

На основі записів та проходження комісії представники медзакладів аналізують дані щодо завантаженості й дефіциту фахівців. І в разі потреби шукають додаткових профільних спеціалістів як серед мобілізованих, так і серед цивільних медиків.

Міноборони прагне залучити всіх начальників медичних служб військових частин до користування сервісом.

Доступ до «єЧерги» відкрито для всіх начальників медичних частин. 

Для того, щоб військовослужбовці отримали можливість записуватися через «єЧергу», начальник медичної служби має звернутися до медзакладу, в зоні підпорядкування якого перебуває підрозділ, та отримати від поліклініки інструкцію для подальшої реєстрації. 

Після цього для нього відкривається кабінет, через який він зможе записувати військових на ВЛК та огляд до лікарів. Однак записатися можна і в реєстратурі медичного закладу.

Реклама

Залишити коментар