Дмитро Манчуленко вчергове поновився на посаді директора перинатального центру

Дмитро Манчуленко, колишній директор Чернівецького перинатального центру, був поновлений на посаді генерального директора ОКНП “Чернівецький обласний перинатальний центр” згідно з рішенням суду.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко на своїй сторінці у Facebook.

Повернення Манчуленка на посаду супроводжується обов’язком виплатити йому компенсацію в розмірі понад 200 тисяч гривень.

“Шкода, що ці гроші у такий час має отримати людина, котра не працювала на посаді жодного дня, відколи триває повномасштабна війна. Водночас у перинатальному центрі продовжували та продовжують надавати якісні медичні послуги буковинкам і вимушеним переселенкам. Тому що там працюють відповідальні люди та професіонали. Вони злагоджено виконують роботу, допомагаючи з’являтися на світ малюкам і розвиваючи заклад”, – йдеться у дописі Бойка.

Голова обласної ради вважає, що ця ситуація не корисна для медичного закладу та висловлює сумніви щодо мотивації пана Манчуленка на очолення обласного перинатального центру, оскільки його підозрюють у корупційних діях.

“Важко пояснити з яких мотивів пан Манчуленко так наполегливо хоче очолити обласний перинатальний центр, але це точно не на користь закладу, оскільки Дмитра Манчуленка підозрюють у корупційних діях. Тож думаю, що його перебування на цій посаді триватиме недовго”, – резюмував Олексій Бойко.

Нагадаємо, у квітні 2021 року Служба безпеки України викрила на хабарі генерального директора КНП “Чернівецький обласний перинатальний центр” Дмитра Манчуленка.

Дмитро Манчуленко був звільнений з посади генерального директора Чернівецького обласного перинатального центру кілька разів, але суди декілька разів відновлювали його на цій посаді.

Реклама

Коментарі:

Залишити коментар