У Чернівцях оголосили тендер на капітальний ремонт вулиці Заньковецької

В Чернівцях планується провести капітальний ремонт вулиці М. Заньковецької, включаючи перехрестя з вулицею Конституційною та створення пішохідної зони.

Відповідний тендер був оголошений департаментом інфраструктури та благоустрою міської ради Чернівців.

Загальна вартість робіт становитиме 48,1 мільйона гривень, а пропозиції від потенційних виконавців прийматимуться до 7 листопада.

Ремонт передбачає значний обсяг робіт, включаючи заміну всіх мереж, таких як каналізаційні, газові та водопровідні, при цьому електричні кабелі будуть знаходитися під землею. Тротуар буде облаштований гранітними плитами, а дорогу вкриють асфальтобетоном.

Також планується встановлення світильників з люмінесцентними або ртутними лампами для підсвітки лавиць та дерев. На вулиці будуть встановлені відеокамери та сигналізація для підвищення безпеки. Проводитимуться ландшафтні роботи, включаючи висадку квітів, дерев та кущів. Деякі з рослин, які будуть використовуватися, включають тополь червоний “Фуего”, барбарис тунберга “Coronita”, калину “Бульдонеж”, війника, мускарі, тюльпан Дарвіна і інші види.

Після завершення ремонтних робіт вулиця стане пішохідною і повинна бути готова до використання не пізніше 1 вересня 2024 року.

Фото – molbuk.ua

Реклама

Залишити коментар