Буковинець постане перед судом за незаконне зберігання наркотиків

У квітні цього року співробітники відділення поліції викрили сторожинчанина  у вчиненні наркозлочинів. Наразі правоохоронці зібрали достатню кількість доказів протиправної діяльності буковинця та направили обвинувальний акт відносно нього для розгляду до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 32-річний житель Сторожинця зберігав наркотики для власного вживання. У результаті проведення поверхневого огляду у порушника поліцейські виявили і вилучили зіп-пакети із наркотиками, а  за місцем проживання – дві ємності з речовиною, яка містить PVP, заборонену в обігу на території України. Також під час санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка поліцейські виявили та вилучили ємності з наркотичною речовиною. 

Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони західного регіону наразі завершили кримінальне провадження та передали для розгляду до суду. 

Реклама

Залишити коментар