На Буковині поліціянти викрили двох чоловіків підозрюваних у використанні підроблених документів

У Чернівецькому районі двоє жителів з інших областей за допомогою фальшивих довідок та посвідчень намагалися перетнути державний кордон у період воєнного стану. Слідчі поліції за вказаними фактами проводять досудові розслідування. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

13 жовтня у селі Тереблече на контрольно-пропускному пункті «Порубне» під час проходження митного контролю 37-річний житель Вінницької області пред’явив для перевірки працівникам прикордонної служби фальшиве посвідчення військовозобов’язаного, випускний квиток та витяг з наказу.

Також цього дня на цьому ж КПП 48-річний житель Львівщини надав прикордонникам низку підроблених документів, які давали йому підставу для перетину Державного кордону України.

Наразі слідчі відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького РУП вже повідомили обом фігурантам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 3 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаних провадженнях здійснює Герцаївський відділ Чернівецької окружної прокуратури. Досудові розслідування тривають.

Реклама

Залишити коментар