В Ізраїлі загинули двоє громадян України

Число загиблих в Ізраїлі на цей момент наближається до 600 людей.

Про це повідомляє посольство України в Ізраїлі.

Посольство України в Ізраїлі повідомило, що в країні загинули двоє громадян України та вживаються заходи щодо організації репатріації тіл загиблих, інформація про громадян України серед поранених або зниклих безвісти поки що відсутня.

Як повідомляється, посольство України продовжує перебувати в координації з поліцією, оперативним штабом МЗС та інститутом судової медицини Ізраїлю.

Як зазначається в повідомленні, Сили ЦАХАЛу станом на зараз продовжують стабілізаційні заходи на територіях звільнених міст. За наявними відомостями, кількість загиблих унаслідок комбінованих атак ХАМАСу становить майже 300 осіб, близько 1900 осіб дістали поранень, ще понад 700 осіб вважаються зниклими безвісти”.

Посольство України в Ізраїлі також інформує про ситуацію в Секторі Гази:

“За даними МОЗ Палестини, кількість загиблих унаслідок авіаударів Ізраїлю в Секторі Гази зросла до 313 осіб від ранку 7 жовтня 2023 р., ще понад 1990 зазнали поранень. Станом на 15.00 громадяни України в Секторі Гази та на Західному березі не постраждали. Зафіксовано одне звернення щодо можливості організації евакуації (7 жовтня 2023 р., жителька м. Газа)”, – ідеться в повідомленні.

Реклама

Залишити коментар