В Ізраїлі заявляють про понад 100 жертв, у Палестині – майже 200

Внаслідок атаки ХАМАСу на південні та центральні райони Ізраїлю загинули щонайменше 100 людей, понад 900 дістали поранень.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Міністерство охорони здоров’я Ізраїлю повідомило, що щонайменше 100 людей загинули й 908 людей отримали поранення внаслідок терористичної атаки ХАМАСу на південні та центральні райони Ізраїлю.

Водночас підконтрольне ХАМАС міністерство охорони здоров’я в Газі заявляє про 198 загиблих і 1 610 поранених палестинців з початку нападу угруповання у суботу зранку.

Заступник голови ХАМАСу Салех аль-Арурі заявив в інтерв’ю “Аль-Джазірі”, що угруповання захопило в полон “велику кількість” ізраїльтян. За його словами, серед них є “старші офіцери”.

Речник Армії оборони Ізраїлю контрадмірал Даніель Хагарі підтвердив, що терористичне угрупування ХАМАС захопило ізраїльтян у заручники в секторі Газа.

За словами Хагарі, на півдні Ізраїлю все ще існують 22 місця, де тривають бойові дії, включаючи захоплення заручників в Беері і Офакімі.

За його словами, ізраїльські війська досягли всіх міст на кордоні з Газою і працюють над тим, щоб просканувати кожне з них.

Фото – Tsafrir Abayov

Реклама

Залишити коментар