Поліціянти повідомили про підозру буковинцю у наданні хабаря правоохоронцям

28 вересня в селі Ожеве Дністровського району буковинець намагався уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані та запропонував співробітникам поліції гроші. Правоохоронці відмовились від коштів та задокументували протиправні дії водія. 

Патрулюючи територію обслуговування, працівники групи реагування відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції за порушення правил комендантської години зупинили водія автомобіля “Volkswagen Passat”. Під час спілкування поліцейські помітили у кермувальника явні ознаки сп’яніння. 63-річний житель Новодністровська усвідомлюючи, що йому загрожує адміністративна відповідальність запропонував правоохоронцям гроші. Співробітники поліції відмовились від неправомірної вигоди та попередили буковинця про неприпустимість таких дій.

Незважаючи на застереження поліцейських чоловік поклав гроші до службового автомобіля.

Правоохоронці склали на водія протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар