У Чернівцях поліціянти за допомогою службової собаки відшукали безвісти зниклу жінку

4 жовтня, до поліції надійшло повідомлення, що 74-річна жителька мікрорайону Садгора пішла у ліс і не повернулася додому. На пошуки жінки було орієнтовано особовий склад структурних підрозділів ГУНП в Чернівецькій області та кінологів. До пошуків долучилися і місцеві мешканці та родичі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Семирічний Арс – собака німецької породи і з перших днів народження тренується з кінологами ГУНП в Чернівецькій області, залучається до пошуку безвісти зниклих осіб. Серед її досягнень – десяток знайдених людей на Буковині. 

“Отримавши повідомлення про безвісти зниклу жінку, ми одразу виїхали за вказаною адресою. Маючи прикмети жінки, службова собака за допомогою відібраних слідів з особистих речей зниклої, повела нас на сміттєзвалище у селі Чорнівка. Арс пройшов понад два кілометри, шукаючи слід зниклої, і зупинився. Неподалік цього місця на полі ми і віднайшли пенсіонерку”, – говорить молодший інспектор кінологічної служби ГУНП в Чернівецькій області сержант поліції Микола Андрусяк.

За словами заявниці, того дня її матір пішла до лісу і  втратила маршрут, як повернутися додому. Тому донька залучила родичів до пошуку родички та зателефонувала на спецлінію «102». Поліціянти протягом години відшукали зниклу пенсіонерку та привезли її до родичів. 

Реклама

Залишити коментар