Поліціянти встановлюють обставини смертельної ДТП у Тарашанах

1 жовтня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Тарашани. Внаслідок аварії загинув водій автомобіля та травмувалася пасажирка транспортного засобу. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Для з’ясування обставини на місці пригоди працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції.

Попередньо працівники поліції з’ясували, що 74-річний житель Дніпропетровської області не впорався з керуванням автомобіля «Volkswagen Tiguan» та допустив перекидання транспортного засобу.

поліцейські встановлюють обставини дтп із смертельним наслідком у чернівецькому районі

У результаті ДТП водій легковика отримав травми несумісні з життям та загинув на місці події. 72-річну пасажирку, жительку Дніпропетровської області, медики госпіталізували до лікарні для надання необхідної допомоги.

Тіло загиблого поліціянти направили на судово-медичну експертизу.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Поліціянти встановлюють всі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди.

Реклама

Залишити коментар