У Чернівцях відбувся Україно-Латвійський бізнес-форум

29 вересня, у Чернівцях провели Україно-Латвійський бізнес-форум. Участь у ньому взяли представники дипломатичних установ, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесових кіл Латвії та України.

Про це повідомив начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

На форумі обговорювали особливості співробітництва України та Латвії сьогодні та перспективи економічної кооперації представників ділових кіл обох країн.

“Ми розуміємо, що потрібно розпочинати співпрацю, особливо бізнес, зараз, тому що, коли війна закінчиться, тоді всі, хто зараз боїться – великі і багаті країни, будуть, в першу чергу, своїми фінансовими фондами. Тоді ми можемо сказати: Ми вже тут, ми створили спільне підприємство, і ми вже працюємо. Тоді їм вже потрібно буде зважати на нас та наші спільні підприємства”, – зазначив Айнарс Межуліс, економічний аташе Латвії в Україні та керівник Латвійського агенства інвестицій та розвитку в Україні.

Проведення такого форуму є важливим для Чернівецької області, адже це відкриє широкі перспективи для Буковини.

“У нашій області працюють три спільних з латвійським бізнесом підприємтсва, надалі плануємо розширювати співробітництво, зокрема у сфері легкої промисловості, ІТ- технологіях, сільському господарстві та деревообробці. Працюємо не лише над економічними проєктами, ми зацікавлені й у соціальній та медичній галузі”, – повідомив Руслан Запаранюк.

Детальніше про бізнес-форум ви можете дізнатися о 19:00 у випуску новин на телеканалі “ТВА”.

Реклама

Залишити коментар