У Берегометі поліціянти розслідують обставини побиття місцевої жительки

У селищі Берегомет під час сімейної суперечки 71-річний чоловік вдарив свою 59-річну дружину. Медики госпіталізували жінку до медичного закладу. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вчора, 27 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів, про те що до нейрохірургічного відділення ЛШМД міста Чернівці госпіталізували 59-річну жительку селища Берегомет.

Для з’ясування обставин травмування жінки на місце інциденту виїхали співробітники Вижницького районного відділу поліції.

Поліціянти встановили, що 24 вересня в селищі Берегомет, за місцем проживання між 71-річним чоловіком та його дружиною виникла сімейна суперечка. Під час конфлікту чоловік наніс удар рукою жінці по голові, від якого вона впала і вдарилась об дерев’яну підлогу.

За фактом травмування буковинки слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар