Поліціянти Буковини повідомили чоловіку про підозру у крадіжці грошей

Під час відпочинку на березі річки Дністер у адміністративних межах села Мошанець, 33-річний буковинець скористався відсутністю уваги знайомого та викрав з його сумки 12 тисяч гривень. Наразі поліцейські повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину.

Про це повідомили у відділі комунікацї поліції Чернівецької області.

Повідомлення про крадіжку надійшло до поліції 14 вересня цього року. 33-річний житель Дністровського району розповів поліцейським про те, що під час відпочинку на березі річки Дністер невідома особа викрала із його сумки 12 000 гривень.

Під час здійснення оперативно-розшукових заходів співробітники Дністровського районного відділу поліції встановили особу зловмисника. Правоохоронці з’ясували, що гроші у буковинця викрав 33-річний житель села Слобідка.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Поліцейські нагадують: відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок в умовах воєнного стану. Ці злочини прирівнюються до тяжких незалежно від вартості викраденого.

Реклама

Залишити коментар