Поліціянти повідомили про підозру жителю Хотина у наданні хабаря

У Хотині порушник-водій намагався уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху та запропонував співробітникам поліції гроші. Правоохоронці задокументували протиправні дії буковинця. Наразі поліціянти повідомили порушнику про підозру у вчиненні злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Патрулюючи територію обслуговування на вулиці Олімпійській в місті Хотин, працівники сектору реагування відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського райвідділу поліції за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «ВАЗ-21093», під керуванням 56-річного місцевого жителя.

Спілкуючись з кермувальником, поліціянти помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Надалі під час складання протоколу про вчинення правопорушення водій, щоб уникнути адміністративної відповідальності, запропонував співробітникам поліції гроші.

Правоохоронці відмовилися від грошей і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, передбачену чинним законодавством за такі дії. Проігнорувавши застереження поліціянтів, порушник поклав кошти до службового автомобіля. Для документування неправомірних дій буковинця на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Відносно водія-порушника складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар