На Буковині чоловіка звинувачують у крадіжці майна та коштів на суму приблизно 14 тисяч гривень

До поліції звернувся 67-річний житель села Банилів-Підгірний і повідомив, що внаслідок розпивання алкогольних з маловідомим чоловіком виявив крадіжку грошей і майна. Правоохоронці встановили особу порушника та затримали його. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Заявник детально описав прикмети чоловіка, якого підозрював у вчиненні крадіжки. Відповідно до отриманої інформації, поліцейські оперативно встановили особу правопорушника. Ним виявився 40-річний чернівчанин, раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Чоловік зізнався у скоєному та розповів, що скористався відсутністю господаря на деякий час, та викрав у нього гаманець, де були документи, 300 доларів США та 2000 гривень. Після скоєного чоловік втік з місця події.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України

Під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури поліцейські затримали зловмисника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар