На Буковині шахрай ошукав жінку на суму майже 10 тисяч гривень

До правоохоронців звернулася жителька Дністровського району та повідомила, що її ошукав недобросовісний продавець. Дізнавачі поліції за вказаним фактом проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Заявниця розповіла співробітникам відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції, що хотіла придбати туристичний набір для кемпінгу. Жінка знайшла оголошення у одній соціальній мережі та зв’язалася з нібито продавцем. Невідомий наполягав на повній оплаті, аби товар доїхав до покупця швидко. Однак, після переказу грошових коштів зв’язок з псевдопродавцем обірвався. Потерпіла втратила майже 10 тисяч гривень.

Дізнавачі поліції за вказаним фактом розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та встановлюють осіб, причетних до вчинення даного злочину.

Поліцейські нагадують, що під час здійснення покупок і мережі Інтернет надавайте перевагу післяплаті. Не варто спокушатися на дешевшу ціну у різних соцмережах, адже саме так шахраї найчастіше шукають своїх жертв.

Оплачуйте товар тільки після доставки. Не здійснюйте платіжних операції за вказівками невідомих та не переходьте за сумнівними посиланнями для оплати від продавців.

Реклама

Залишити коментар