На Буковині шахраї ошукали жінку на 22 тисячі гривень

Учора, 10 вересня, аферистам вдалося вивідати конфіденційну інформацію про банківський рахунок буковинки та привласнити понад 22 тисячі гривень. За цими фактами слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

До відділення № 4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції із повідомленням про шахрайство звернулася 37-річна жителька села Луковиця. Заявниця розповіла поліцейським, що на мобільний телефон їй надійшло смс-повідомлення про отримання додаткової соціальної допомоги від міжнародної організації. Жінка перейшла за посиланням та ввела номер мобільного телефону і чотири останні цифри своєї банківської картки. В подальшому буковинка отримала сповіщення про перерахунок понад 22 тисяч гривень на невідомий рахунок.

Відомості про вказані факти поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Співробітники поліції звертаються до громадян з проханням довіряти інформації про соціальні виплати тільки з офіційних сайтів установ і організацій. Закликаємо: будьте уважними та обачними, не переходьте за сумнівними посиланнями та в жодному випадку не вводьте вашу конфіденційну інформацію, що стосується ваших банківських рахунків.

Реклама

Залишити коментар