Двом буковинцям поліціянти повідомили про підозру у викраденні автомобіля

Наприкінці червня до поліції звернувся 63-річний житель села Верхні Петрівці та повідомив, що невідома особа заволоділа його транспортним засобом «ВАЗ-2109». Правоохоронці встановили осіб причетних до вчинення вказаного правопорушення. За скоєне зловмисникам загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького районного управління поліції здійснили низку оперативно-розшукових заходів, за результатами яких розшукали вказаний легковик.

В подальшому поліцейські встановили й двох зловмисників причетних до злочину. Ними виявилися 15-річний раніше судимий за вчинення майнового злочину житель села Верхні Петрівці та його 20-річний односельчанин.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру фігурантам у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар