ГУР показало російського пілота, якого виманили разом з Мі-8

Головне управління розвідки показало російського пілота вертольота Мі-8, який прилетів на одну з авіабаз ЗСУ в результаті унікальної спецоперації “Синиця”.

Російського пілота Мі-8 показали у тизері документального фільму “Збиті льотчики росії” із циклу “Воєнна розвідка України”.

У стрічці розкажуть про деталі проведеної спецоперації українських розвідників.

В анонсі російський пілот заявив: “Ніхто не хоче цієї війни. Ось побачите, коли Україна переможе, — це лише питання часу”.

Документальний фільм “Збиті льотчики росії” покажуть 3 вересня о 22:15 в ефірі національного телемарафону.

До слова, 23 серпня з’явилася інформація про те, що на один з аеродромів України у Харківській області приземлився російський гелікоптер Мі-8.

Спецоперація ГУР, яка тривала понад 6 місяців. Українська розвідка виманила пілота Мі-8 в Україну. Борт здійснював рейс між двома авіабазами й перевозив деталі до винищувачів Су-27, Су-30СМ.

Також зазначається, що разом із пілотом на борту були двоє членів екіпажу, які не знали, куди насправді летить гелікоптер. У результаті спецоперації двоє членів екіпажу після спроби втечі були ліквідовані. Пілот і його сімʼя перебувають в Україні, родину завчасно вивезли з рф.

Вертоліт повністю цілий і поповнить склад ЗСУ після детального вивчення його обладнання.

Реклама

Залишити коментар