За минулу добу поліціянти Буковини задокументували дві ДТП з потерпілими


Учора, 31 серпня, в обласному центрі внаслідок наїзду транспортного засобу травмувалася 18-річна місцева жителька. Ще одна аварія сталася у Вижницькому районі у результаті аварії травми отримав 61-річний велосипедист. Наразі за вказаними фактами слідчі поліції проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про ДТП з потерпілою по вулиці Головній у Чернівцях надійшло до поліції о 20:10.

Для з’ясування обставин на місці події працювала слідчо-оперативна Чернівецького районного управління поліції. Попередньо поліцейські встановили, що 57-річний житель міста Снятин, керуючи автомобілем «Ford Tourneo Connect» допустив наїзд на 18-річну дівчину-пішохода.

У результаті ДТП чернівчанка отримала травми. Медики госпіталізували потерпілу до лікарні для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня у селі Черешенька Вижницького району трапилася ще одна аварія. На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Вижницького районного відділу поліції. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 32-річна чернівчанка, під час керування автомобілем «Toyota Auris», допустила наїзд на 61-річного велосипедиста, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок аварії чоловік отримав численні травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого до районної лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Поліція Буковини закликає усіх учасників руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, особливо при під’їзді до пішохідних переходів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги і не забутьте виділяти себе флікерами в темний час доби та при поганій видимості.

Реклама

Залишити коментар