Поліціянти Буковини повідомили про підозру чоловіку, який обікрав місцеву крамницю

Буковинець таємно проник до приміщення магазину та викрав 1500 гривень. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження та вже повідомили порушнику про підозру у вчиненні майнового злочину.

Про це плвідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 29 серпня, до поліції звернувся 56-річний житель села Кам’янка, який повідомив про крадіжку з місцевого магазину. Слідчо-оперативна група відділення № 5 (смт Глибока) Чернівецького РУП працюючи на місці події встановила, що невідома особа пошкодила вікно та проникла до приміщення крамниці, звідки викрала 1500 гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу порушника та місце його перебування. Ним виявився, неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів, 37-річний житель села Черепківці.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу, у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар