Протягом вихідних на Буковині затримали п’ятнадцятьох псевдотуристів

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону попередили 11 випадків незаконного порушення державного кордону та затримали 15-х громадян України. Левову частку порушників, які видавали себе за любителів «зеленого туризму», виявлено на гірських ділянках українсько-румунського кордону.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Цими вихідними прикордонний наряд відділу «Фальків» на одному з контрольних постів зупинив 4-х громадян України, які прямували до кордону з Румунією на легковому автомобілі. Спершу чоловіки впевнено розповідали, що їдуть на відпочинок у Карпати, але згодом зізнались у намірі порушити кордон. Порушниками виявились мешканці Рівненської області, віком від 26 до 32 років.

Також охоронці кордону відділів «Селятин», «Красноїльськ» та «Кельменці» у взаємодії зі співробітниками оперативно-розшукових підрозділів загону та курсантів Національної академії Держприкордонслужби та Національної гвардії України затримали ще 11 правопорушників, які в незаконний спосіб намагалися перетнути держрубіж. Це були мешканці Донецької, Харківської, Київської, Вінницької та Кіровоградської областей.

Усіх правопорушників доставлено в прикордонні підрозділи для притягнення до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Реклама

Залишити коментар