На Буковині перед судом постане торговець особливо небезпечними наркотиками

У червні цього року поліцейські Чернівецького райуправління поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку ГУНП викрили 16-річного чернівчанина, причетного до реалізації наркотиків. Наразі обвинувальний акт відносно порушника затверджений прокурором та скерований для розгляду до суду.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

15 червня під час здійсненнязаходівщодо боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин поліцейські Буковини на одній із вулиць Чернівців зупинили хлопця, який поводив себе підозріло.

Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили та вилучили у 16-річного місцевого жителя 98 пакетиків, із особливо небезпечною психотропною речовиною. Наркотичні засоби хлопець планував реалізувати на території міста за допомогою «закладок».

Поліцейські затримали порушника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

В подальшому, працівники поліції провели невідкладний санкціонований обшук помешкання фігуранта, в ході якого виявили та вилучили:

  • 52 готові закладки із амфетаміном;
  • поліетиленовий пакет із амфетаміном;
  • електронні ваги;
  • зіп-пакети та мотки ізолюючої стрічки для фасування наркотичних засобів.

Все вилучене правоохоронці направили на експертизу до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, результати яких засвідчили, що вилучене у своєму складі містить особливо небезпечні психотропні речовини амфетамін та PVP, обіг яких в Україні заборонено.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно фігуранта за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

 

Реклама

Залишити коментар