На Буковині судитимуть “закладчика”: слідчі поліції завершили досудове розслідування

У липні цього року співробітники Чернівецького районного управління поліції викрили протиправну діяльність 18-річного чернівчанина, який розповсюджував наркотики на території обласного центру. Наразі обвинувальний акт відносно порушника затверджений прокурором та за клопотанням поліцейських скерований для розгляду до суду. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

3 липня у місцевому парку працівники поліції викрили 18-річного жителя Чернівців, який займався розповсюдженням наркотичних засобів. Під час проведення поверхневої перевірки правоохоронці виявили та вилучили у порушника 36 зіп-пакети із наркотичними речовинами, які він планував реалізувати на території міста за допомогою «закладок».

В подальшому поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання чернівчанина та вилучили інші речові докази його протиправної діяльності, а саме: зіп-пакет з наркотичною речовиною вагою понад 62 грами, електронні ваги та ізолюючу стрічку для фасування.

За результатами дослідження вилучені речовини у своєму складі містять, особливо небезпечну психотропну речовину – PVP, обіг якої заборонено.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування стосовно чоловіка за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 2 і 3 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За скоєне порушнику загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

Залишити коментар