Дітям з сімей переселенців передали рюкзаки

Сьогодні, 23 серпня в Центрі Укріплення сім’ї СОС Дитячі містчека відбулася урочиста видача рюкзаків, для 20 дітей, сімей переселенців, що цього року підуть в перший клас.

Всі родини отримувачі – це клієнти Центру укріплення сім’ї, які знаходяться під супроводом фахівців з соціальної роботи, регулярно відвідують заходи і спеціалістів центру.

Також для дітей було проведено цікаву ігрову, танцювальну програму після чого першачки отримали омріяний портфель.

Кожен рюкзак комплектувався під дитину індивідуально, з урахуванням всіх побажать батьків і містить повний набір: 2 картонні папки, зошити, пластилін, фарби, ручки, олівці, спортивну сумку, пенал, обкладинки, альбом для малювання, кольоровий папір і картон, ножиці, фломастери.

Нагадаємо, що СОС Дитячі Mістечка – це недержавна міжнародна благодійна організація, що 20 років в Україні допомагає дітям-сиротам та сім’ям з дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах або мають ризик потрапити в цю категорію. За цей час більше 300 000 дітей та дорослих отримали підтримку від фонду.

Захід організовано МБФ “СОС Дитячі містчека” в м. Чернівці спільно з партнерами мережею канцелярських товарів Офіс центр, які надали рюкзаки на безоплатній основі.

Реклама

Залишити коментар