На російському аеродромі Шайковка внаслідок атаки дрона пошкоджено щонайменше один літак, — ГУР

Українська розвідка заявляє, що на російському аеродромі Шайковка внаслідок атаки дрона пошкоджено щонайменше один літак, проте влада рф це приховує

Це підтвердив у коментарі LIGA.net представник ГУР Андрій Юсов.

“Щонайменше один літак пошкоджений. Як і в більшості випадків, російський режим намагається приховати справжні обсяги втрат та ушкоджень”, – сказав він.

Юсов заявив, що атаку дрона здійснили люди з центральної росії, які виконували завдання в координації з ГУР.

“Є люди, які в координації з ГУР виконали поставлені задачі. Прийшли з центральної росії, відпрацювали й успішно повернулись відповідно назад. Як і в багатьох інших випадках, ГУР продовжує виконувати завдання, власне, в тому числі й на території держави агресора.”, – стверджує Юсов.

Раніше російський телеграм-канал Baza повідомив, що на територію військової частини у Калузькій області залетів невідомий безпілотник, який вибухнув над злітно-посадковою смугою.

Телеграм-канал Mash заявив, що це був український цивільний дрон, дооснащений посиленою батареєю. У повідомленні стверджується, що безпілотник було збито, а на місці падіння дрона утворилася воронка і спалахнула пожежа, яку загасили без залучення МНС.

Аеродром Шайковка використовується для базування літаків дальньої авіації Ту-22М3, які застосовуються у війні, та що саме звідти 15 серпня окупанти випустили чотири крилаті ракети Х-22 по Україні.

Реклама

Залишити коментар