Поліціянти повідомили про підозру раніше судимому чернівчанину за вчинення низки крадіжок

Правоохоронці викрили протиправну діяльність 38-річного жителя Чернівців, який таємно викрав гроші, смартфон, гаманець з коштами та тютюнові вироби, завдавши збитків на загальну суму майже 35 тисяч гривень. За цими фактами поліціянти проводять досудові розслідування. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

З червня по серпень поточного року до поліції звернулися четверо заявників із повідомленнями про незаконне заволодіння їхнім майном.

Проводячи досудові розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів 38-річний місцевий житель, з помешкання чернівчанки викрав 4000 гривень. Надалі чоловік перебуваючи в приміщені місцевого магазину, таємно викрав тютюнові вироби та електронні сигарети на загальну суму 3500 гривень.

Продовжуючи свою протиправну діяльність, чернівчанин вчинив ще дві крадіжки: з автомобіля жительки обласного центру заволодів смартфоном вартістю майже 15 тисяч гривень, а з сумочки працівниці місцевого кафе викрав гаманець з коштами.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаному проваджені здійснює Чернівецька окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар