У Чернівцях поліціянти затримали викрадачів мопеда вартістю 75 тисяч гривень

9 серпня, двоє чоловіків незаконно заволоділи транспортним засобом чернівчанина. Правоохоронці по «гарячих слідах» розкрили крадіжку. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Відповідно до чинного законодавства, порушникам загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

До поліції звернувся 18-річний житель вулиці Героїв Майдану та повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його мопедом «Yamaha», який був припаркований біля будинку на іншій вулиці.

У результаті розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку, співробітники Чернівецького районного управління поліції та патрульні поліцейські швидко встановили особу порушників та їх місцеперебування. Ними виявилися 18- та 20-річний місцеві жителі.

у чернівцях поліцейські оперативно затримали викрадачів мопеда вартістю 75 тисяч гривень

Чоловіки скористалися відсутністю господаря та заволоділи його мопедом «Yamaha». За допомогою ключів, які були в транспортному засобі, буковинці здійснили запуск двигуна та деякий час їздили містом. Вартість вкраденого мопеда становить 75 тисяч гривень.

Протягом години правоохоронці затримали чоловіків в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили їх до ізолятора тимчасового тримання.

у чернівцях поліцейські оперативно затримали викрадачів мопеда вартістю 75 тисяч гривень

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури вирішують питання повідомлення про підозру затриманим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб вилучено.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар