Поліціянти повідомили про підозру чернівчанину у зберіганні дитячої порнографії

У квітні цього року працівники поліції викрили протиправну діяльність 43-річного чернівчанина, який зберігав на накопичувачах інформації заборонений контент. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, на якій була дитяча порнографічна продукція.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами з обласного відділу протидії кіберзлочинам ДКП Нацполіції встановили, що місцевий житель одержав доступ, завантажив та зберігав заборонену порнографічну продукцію на накопичувачах пам’яті.

поліцейські повідомили про підозру чернівчанину у зберіганні дитячої порнографії

Відповідно до висновків експертизи, виявлені файли мають порнографічний характер і належать до дитячої порнографії.

поліцейські повідомили про підозру чернівчанину у зберіганні дитячої порнографії

Під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 статті 301-1 (Одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар