У Чернівецькому районі слідчі поліції встановлюють обставини ДТП в якій травмувався мотоцикліст

Аварія трапилася 3 серпня, у селі Горбова. Буковинець не впорався з керуванням мотоцикла «Mustang» та допустив його перекидання. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги. За цим фактом поліціянти розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції та його відділення №4 (м. Герца). Поліціянти попередньо встановили, що 15-річний житель Герцаївської територіальної громади не впорався з керуванням мотоцикла «Mustang», виїхав за межі проїжджої частини та допустив перекидання транспортного засобу.

В результаті аварії мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Потерпілого медики доставили до лікарні для надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар