У Чернівецькому районі поліціянти розслідують обставини аварії з потерпілим пішоходом

Увечері, 27 липня, у селі Топорівці трапилися ДТП, внаслідок якої травмувався 80-річний буковинець. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні для встановлення діагнозу та надання йому відповідної допомоги.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На місці інциденту працювала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, яка здійснила першочергові поліцейські заходи. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 52-річний житель села Колінківці, керуючи автомобілем «Nissan», допустив наїзд на пішохода, який переходив проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті аварії пенсіонер отримав політравму. Чоловіка доправили у відділення інтенсивної терапії лікарні швидкої медичної допомоги.

у чернівецькому районі поліцейські розслідують обставини аварії з потерпілим пішоходом

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські призначили низку експертиз. Попередньо, водій на момент скоєння аварії був тверезий.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар