Стало відомо, коли для пасажирських перевізників на кордоні запрацює “єЧерга”

Із серпня електронна черга перетину кордону запрацює для легкових авто й автобусів, які здійснюють пасажирські перевезення.

Про це повідомив глава уряду Денис Шмигаль.

“Сьогодні підтримали рішення про розширення дії е-черги. Це дозволить зменшити черги на кордоні та зробити його проходження більш комфортним. Раніше ця послуга вже запрацювала для вантажного автомобільного транспорту”, — зазначив він.

В «Укртрансбезпеці» повідомили, що 1 серпня у тестовому режимі почне діяти електронна черга для пасажирських перевізників у пункті пропуску «Ягодин — Дорогуськ».

“Рух автобусів регулярних рейсів буде можливий лише за записом в Електронній черзі перетину кордону на сайті echerha.gov.ua. Запис в “єЧергу” для пасажирських перевізників відкривається 31 липня”, — йдеться у повідомленні.

Там додали, що пасажирським перевізникам, що зареєструвались в онлайн-черзі варто приїздити до пункту пропуску у передбачений автобусним маршрутом час. В тестовому періоді система не пропонуватиме час заїзду на пункт пропуску для автобусів.

“Радимо пасажирським перевізникам реєструватись в черзі до моменту прибуття на кордон, щоб заощадити свій час і час подорожувальників”, — зазначили у «Укртрансбезпеці».

Реклама

Залишити коментар