На Буковині під час розпивання алкоголю чоловік наніс ножові поранення знайомому

Уночі, 21 липня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що до лікарні госпіталізували 26-річного жителя міста Сторожинець із проникаючим ножовим пораненням. Поліціянти оперативно встановили та затримали чоловіка, причетного до вчинення злочину. За такі дії порушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники відділення №1 (м. Сторожинець) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що тієї ночі в місті Сторожинець, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між двома чоловіками виникла словесна суперечка. Внаслідок конфлікту 65-річний господар будинку ударив ножем у живіт 26-річного місцевого жителя.

Потерпілого медики госпіталізували до лікарні, де діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Співробітники поліції затримали зловмисника відповідно до статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

З місця вчинення злочину правоохоронці вилучили низку речових доказів та направили їх на проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції вже повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального Кодексу України.

Також поліціянти звернулися до суду з клопотанням про обрання порушнику запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар