На Буковині місцеву жительку ошукали на майже 200 тисяч гривень під приводом отримання надприбутків

До співробітників відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції із заявою про шахрайство звернулася 32-річна жителька Кіцманської громади. Потерпіла пояснила, що декілька днів тому в одній з соціальних мереж знайшла оголошення про роботу-онлайн. Пропозиція жінку зацікавила, адже йшлося про чималий заробіток.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Буковинка розповіла поліціянтам, що влаштувалася на роботу-онлайн, де за перехоплення та подачу замовлень на сайт отримувала грошові виплати на рахунок, доступ до якого мали й самі «роботодавці». Надалі, заявниця пройшла реєстрацію на цьому сайті та для підвищення розміру оплати за виконану роботу необхідно було збільшити баланс на цьому рахунку. Жінка бажала розбагатіти і здійснила декілька переказів із різних банківських карток.

Потерпіла сподівалася, що скоро зможе отримати всі вкладення плюс великі відсотки. Однак виявилося, що все це велика шахрайська схема, через яку буковинка втратила майже 200 тисяч гривень.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Співробітники поліції Буковини застерігають громадян не вестися на пропозиції роботи з надприбутком, а тим паче якщо за таку роботу, ще й треба заплатити. Будьте певні, це працюють шахраї.

Реклама

Залишити коментар