У Чернівцях поліціянти затримали чоловіка, який займався збутом зброї та боєприпасів

Не маючи передбаченого законом дозволу, зловмисник продавав вогнепальну зброю, набої та гранати. Під час збуту гранат і револьвера на одній із вулиць обласного центру правоохоронці затримали порушника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі фігуранту вже повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, носінні та збуті вогнепальної зброї та бойових припасів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

у чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який займався збутом зброї та боєприпасів

Співробітники поліції Чернівецької області продовжують вживати заходів, щодо боротьби з незаконним обігом зброї, боєприпасів і вибухових речовин на території регіону. Так під час проведення спеціальної поліцейської операції слідчі та оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами обласного управління Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури задокументували злочинну діяльність 29-річного чернівчанина.

6 липня правоохоронці затримали торговця під час збуту трьох гранати Ф-1, револьвера та патронів в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вилучену збою та боєприпаси направили на експертизу. Також правоохоронці проводять заходи щодо затримання можливого спільника зловмисника.

у чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який займався збутом зброї та боєприпасів
у чернівцях поліцейські затримали чоловіка, який займався збутом зброї та боєприпасів

Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочинів, передбачених частиною 2 статті 28 (Вчинення кримінального правопорушення групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар