Залишатися на зв’язку навіть у найскладніші часи – у цьому продовжує допомагати своїм абонентам lifecell

Можливість мати постійний зв’язок із рідними та близькими – це безцінно під час війни. Саме тому lifecell продовжує працювати, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі, адже послуги оператора можуть врятувати життя та допомогти багатьом людям у критичних ситуаціях.

Так, lifecell активно розширює покриття мережі по всій Україні, зокрема в Чернівецькій області, що дасть можливість покращити якість комунікаційних послуг.

Ігор Блажиєвський, експерт дирекції мобільної мережі lifecell

«lifecell ще в 2022 році почав активно розбудовувати мережу в області, підключати нові населені пункти й модернізувати ті, де вже був зв’язок. Так, за третій квартал минулого року попри війну 93 населені пункти області були підключені до 4G і понад 137 тис. місцевих мешканців отримали швидкісний мобільний зв’язок від lifecell», – Ігор Блажиєвський, експерт дирекції мобільної мережі lifecell.

Один з яскравих прикладів – села Глибока та Опришени, де мобільний оператор lifecell модернізував своє обладнання восени 2022 року. Це дозволило цим селам мати стабільний зв’язок навіть під час зимових відключень електроенергії. Ба більше, з початку 2022 року та по сьогодні на території Чернівецької області lifecell збільшив своє покриття майже вдвічі. І результат роботи дається взнаки. Кількість абонентів, які щомісяця переходять до мережі lifecell від інших операторів зі своїм номером в 2023 році збільшилась в 2-3 рази у порівнянні з 2022. Враженнями про зручність користування діляться самі абоненти. Так, пані Марія зізнається, що абоненткою lifecell стала ще з підліткового віку.

Марія, місцева жителька

«Я дуже задоволена, дійсно. Інтернет постійно працює дуже добре навіть тепер, під час війни. Задоволена і тарифом, і інтернетом. У мене два телефона і на обидвох lifecell».

Та найголовніше, що lifecell довів, що робить все можливе, щоб абоненти залишалися на зв’язку у найскладніші періоди. Так, восени і взимку, коли внаслідок масованих ракетних атак ворога на енергетичну інфраструктуру України , в багатьох районах lifecell продовжував працювати.

Григорій Ванзуряк, голова Глибоцької ТГ

 «Ця компанія встановила у нас ряд веж і у ті моменти, коли було найбільш необхідно ці вежі працювали і люди користувалися зв’язком, інтернетом і це дає можливість нам знати їхні потреби особливо у такі надзвичайні дні, коли немає електроенергії та немає як зв’язатися з місцевими жителями», – каже Григорій Ванзуряк, голова Глибоцької ТГ.

Загалом мобільний оператор в західній частині України продовжує активно працювати над розбудовою покриття. Що не є простим завданням через складний рельєф передгір’я Карпат, адже гірська місцевість ускладнює розповсюдження сигналу базових станцій і доводиться їх будувати більше.
Окрім сіл в Глибоцькій громаді, зв’язок від lifecell отримали 27 територіальних громад Чернівецького, Дністровського та Вижницького районів.

Микола Попович, староста сіл Опришени та Слобідка

«Звичайно, проблема зі світлом і зв’язком була. З моменту, як ця фірма (lifecell) змонтувала у нас вежу  зв’язок покращилася. У загальному  на 95% село повністю покрита. Зв’язок є скрізь в тому числі в селі Слобідка також», – стверджує староста сіл Опришени та Слобідка Микола Попович.

Тож, у планах lifecell тільки активний розвиток, щоб забезпечувати абонентів Чернівецької області хорошим зв’язком та безперебійним інтернетом

Реклама

Залишити коментар