Поліціянти затримали чоловіка причетного до викрадення мотоцикла у Дністровському районі

2 липня, до поліції звернулася 35-річна жителька села Данківці з повідомленням про те, що невідомий, проник до підсобного приміщення, звідки незаконно заволодів мототранспортом «Lifan». Наразі буковинцю слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліціянти з’ясували, що у ночі, з 1 на 2 липня, невідома особа пошкодила навісний замок до підсобного приміщення та заволоділа мотоциклом ««Lifan», який належить 44-річній місцевій жительці.

Співробітники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції здійснили низку оперативно-розшукових заходів та впродовж декількох годин встановили особу чоловіка причетного до незаконного заволодіння мототранспортом. Ним виявився 21-річний житель села Ворничани. Правоохоронці вилучили у нього викрадений мотоцикл.

В порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України поліціянти затримали буковинця.

Наразі слідчі поліції вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар