На Буковині поліціянти задокументували три ДТП з потерпілими

1 липня до поліції надійшло повідомлення про ДТП в селі Рідківці. Інша автопригода сталася цього ж дня на перехресті вулиць Головної та Південно-Кільцевої у Чернівцях. Ще одна аварія за участю пішохода трапилася в селі Банилів Підгірний. За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

1 липня близько 18:30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в адміністративних межах села Рідківці. Співробітники Чернівецького районного управління поліції та слідчо-оперативна група його відділення № 6 (м. Новоселиця) на місці події попередньо встановила, що 15-річний водій мотоцикла «Tekken» зіткнувся з автомобілем «Hyundai», під керуванням 20-річної місцевої жительки. В результаті ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Потерпілого госпіталізували до лікарні.

на буковині поліцейські задокументували три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими

Інша автопригода сталася пізно ввечері 1 липня на перехресті вулиць Головної та Південно-Кільцевої у місті Чернівці. Слідчо-оперативна група Чернівецького РУП, працюючи на місці ДТП, попередньо з’ясувала, що 23-річна водійка автомобіля «Opel Astra» зіткнулася з авто «Fiat Scudo», під керуванням 43-річного чернівчанина. У результаті аварії травмувалася 67-річна пасажирка мінівена, її медики доставили до лікарні для надання допомоги.

Ще одна аварія трапилася 2 липня в селі Банилів Підгірний. Працівники відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції на місці події попередньо встановили, що 35-річний кермувальник «Volkswagen» допустив наїзд на 59-річного місцевого жителя. Внаслідок автопригоди потерпілого із численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

на буковині поліцейські задокументували три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими

За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Буковини вкотре наголошують на неухильному дотриманні Правил безпеки дорожнього руху. Водіям рекомендуємо дотримуватись обмежень швидкісного режиму у межах населених пунктів, а також слідкувати за зміною обстановки на дорозі перед здійсненням будь-яких маневрів. В той час звертаємо увагу пішоходів: переконайтесь у безпечності переходу через проїжджі частини дороги. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

Реклама

Залишити коментар