У Дністровському районі в наслідок ДТП загинув буковинець

1 липня, на автодорозі Р-63, між населеними пунктами Білоусівка – Коболчин, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травми не сумісні з життям отримав 20-річний житель села Струмок. Правоохоронці встановлюють всі обставини автопригоди.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Вранці 1 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі регіонального значення між селами Білоусівка та Коболчин. Одразу ж на місце події виїхали співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського районного відділу поліції.

Поліціянти попередньо встановили, що 20-річний водій автівки «Opel Astra» не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з їдучим попереду автомобілем «Ford Transit» під керуванням 69-річним жителем села Романківці. Після зіткнення мікроавтобус перекинувся, а легковий автомобіль в’їхав в табло АЗС.

у дністровському районі в наслідок дтп загинув буковинець: слідчі поліції розпочали кримінальне провадження

В результаті аварії молодший з водіїв від отриманих травм загинув на місці події. Кермувальника мікроавтобуса та ще п’ятьох його пасажирів віком від 47 до 72 років із тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості доправили до місцевої лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар