На Буковині поліціянти розслідують ДТП, в якій травмувався неповнолітній мотоцикліст

30 червня, в селі Зруб-Комарівський внаслідок падіння з мотоцикла «Spark», травми отримав 16-річний місцевий житель. Поліціянт за цим фактом розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини аварії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим в селі Зруб-Комарівський надійшло до поліції приблизно о 22:40.

Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сторожинець) Чернівецького райуправління поліції. Поліціянти попередньо встановили, що 16-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла «Spark» та допустив падіння з транспортного засобу.

У результаті ДТП мотоцикліст отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі досудове розслідування триває.

Правоохоронці закликають водіїв двоколісних транспортних засобів не нехтувати правилами дорожнього руху, користуватися засобами особистого захисту під час їзди та дотримуватись обмежень швидкісного режиму.

Реклама

Залишити коментар