Міноборони відсторонило нового в.о. директора департаменту через появу «контроверсійної інформації»

Міністерство оборони відсторонило тимчасового виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення Руслана Ригованова.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони.  

Руслан Ригованов 28 червня почав тимчасово виконувати обов’язки директора Департаменту ресурсного забезпечення. Вже 1 липня його відсторонили.

“Відсторонення відбулося одразу після появи контроверсійного роду інформації щодо зазначеної особи”, — йдеться у повідомленні. 

Наразі проводиться внутрішня перевірка щодо окремих фактів, які були оприлюднені, кажуть у міністерстві. 

Активіст та правозахисник Олег Симороз 1 липня заявив, що Руслан Ригованов брав участь в антиукраїнських політичних шоу на російському телебаченні, де позиціював себе як політичний експерт. 

Окрім того, він стверджує, що чоловік був начальником відділу рекреації та заступником директора Національного природного парку «Голосіївський». Так, за словами Симороза, Ригованов нібито підписав низку рекреаційних угод з людьми, які почали використовувати територію парку у своїх інтересах. 

Симороз звернувся до президента Зеленського та Служби безпеки України із проханням про звільнення тимчасового виконувача обовʼязків директора Департаменту ресурсного забезпечення.

Реклама

Залишити коментар