Українські хакери зламали онлайн-конференцію “РЖД”

Українські хакери зламали онлайн-конференцію російських залізничників із представниками колаборантів та загарбників на тимчасово окупованих територіях України. 

На відео, яке отримала «Українська правда» з власних джерел у кіберсередовищі, відеоконференція, яка, ймовірно, відбулась 23 червня 2023 року. Колаборанти та окупанти обговорюють здійснення перевезень вантажів з російської федерації та тимчасово окупованих територій України.

Спочатку чути, як до бесіди підключається невідомий, який звертається до окупантів: “Громадяни залізничники, за підтримку військової агресії проти України…”

Його вимикають і налякані залізничники обговорюють, що треба розібратись, кого модератор підключив до ефіру. Вважаючи, що ситуація вирішена, колаборанти і окупанти намагаються продовжувати порядок денний, але спікер, якого підключають до розмови, теж дивовижним чином виявляється українським хакером, який встигає сказати:

“Щодо цього питання, то партизани замінували всі дороги, у вас зараз буде повний п…ць, вас роз…є СБУ. С.ки, ви всі здохнете, окупанти голімі” – отямившись, модератор знову вимикає зв’язок.

Відео цієї конференції можна переглянути за посиланням.

Реклама

Залишити коментар