У Москві ввели режим контртерористичної операції, готуються до облоги – розвідка

У низці регіонів рф оголошено режим контртерористичної операції, Москва готується до облоги.

Про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони.

“Після демаршу пригожина і початку руху пвк «вагнер» в бік столиці країни-окупанта в низці регіонів росії оголошено режим контртерористичної операції (КТО)”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у зв’язку з цим силовики отримали дозвіл на: прослуховування будь-яких розмов та перевірку переписки, проведення затримань та обшуків без додаткових погоджень, силовий доступ в приватні та службові приміщення, використання автомобільного транспорту громадян та організацій, відключення всіх видів зв’язку, «видалення фізичних осіб з ділянок місцевості та об’єктів».

У Головному управлінні розвідки також зазначили, що наразі Москва практично ізольована силами поліцейських та військових підрозділів. На кожному перехресті та на виїздах з міста перебувають посилені патрулі. Містом рухається велика кількість автобусів без номерів та розпізнавальних знаків з озброєними людьми всередині. Зупинено рух міжрегіонального пасажирського транспорту.

Крім того, призупинено вантажні та поштові перевезення. Проводиться масовий догляд автотранспорту з акцентом на великі закриті фургони.

За інформацією української розвідки, практично зупинено рух цивільного та службового транспорту федеральною автомобільною трасою М4 «Дон» (Москва – Воронеж – Ростов-на-Дону – Краснодар – Новоросійськ). Всі смуги звільнено для руху військової та вантажної техніки. На всіх з’їздах з траси виставлено озброєні блокпости.

В Москву стягують всю військову техніку, яка досі залишалась в резерві та в прикордонних регіонах, зазначили в пресслужбі ГУР.

Реклама

Залишити коментар