У Дністровському районі поліціянти розслідують ДТП, в якій травмувався неповнолітній велосипедист

23 червня, в селі Нелипівці внаслідок наїзду мотоцикла «Viper» травми отримав 13-річний буковинець. Наразі за цим фактом поліціянти розпочали кримінальне провадження та встановлюють всі обставини аварії.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по вулиці Головній у селі Нелипівці надійшло до поліції о 15:40. 

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дністровського районного відділу поліції. Поліціянти попередньо встановили, що 16-річний житель села Росошани, не впорався з керуванням мотоцикла «Viper» та допустив наїзд на 13-річного місцевого жителя, який їхав на велосипеді.

У Дністровському районі слідчі поліції розслідують ДТП, в якій травмувався неповнолітній велосипедист

У результаті ДТП неповнолітній велосипедист отримав травми. Лікарі госпіталізували потерпілого до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування. 

Правоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки на дорозі. А також рекомендують пішоходам і велосипедистам користуватися світловідбивними елементами на одязі у темний час доби та в умовах погіршеної видимості.

Реклама

Залишити коментар