На Буковині поліціянти повідомили чоловіку про підозру у вчиненні наруги над могилою загиблого Героя

Поліціянти задокументували протиправні дії раніше судимого жителя села Рідківці, який пошкодив державний прапор на могилі загиблого воїна. За скоєний злочин винуватцю загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

20 червня, до поліції звернувся житель села Рідківці та повідомив про те, що невідома особа вчинила наругу над могилою його сина, який загинув під час відсічі і стримування збройної агресії рф.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення №6 (м. Новоселиця) Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу. 

Досудове розслідування триває.

Реклама

Залишити коментар