Слідчі поліції повідомили чернівчанину про підозру у вчиненні хуліганських дій

Перебуваючи у приміщенні магазину, житель обласного центру намагався завдати ножем тілесні ушкодження відвідувачу. Поліціянти задокументували протиправні дії та затримали чоловіка. За вчинення такого злочину йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

17 червня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій в одному із магазинів Чернівців.

Для з’ясування обставин на місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці встановили, що 50-річний житель міста Чернівці, перебуваючи в приміщенні одного із магазинів, вчинив конфлікт, під час якого намагався нанести ножем тілесні ушкодження 47-річному чернівчанину.

Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. На момент скоєння протиправних дій він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

З місця події поліціянти вилучили речові докази та направили їх на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі поліції повідомили чернівчанину про підозру у вчиненні хуліганських дій

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліціянти звернулися до суду з клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

Залишити коментар