У Чернівецькій області шахраї ошукали трьох місцевих жительок

Впродовж доби до поліції звернулися троє буковинок із повідомленнями про незаконне заволодіння їхніми коштами. За вказаними фактами розпочали кримінальні провадження та проводять оперативні заходи, щодо встановлення осіб причетних до протиправних дій. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Учора, 15 червня, до співробітників Чернівецького районного управління поліції надійшло повідомлення від 22-річної жительки обласного центру про те, що невідома особа незаконно заволоділа її грошима. Зі слів заявниці, у одному із месенджерів мережі Інтернет їй надійшло повідомлення від подруги, яка попросила зайняти кошти. Буковинка повірила та самостійно перерахувала 4000 гривень на картковий рахунок шахрая.

Цього ж дня жертвами аферистів стали 57-річна чернівчанка та 50-річна жителька міста Новоселиця. Шахраї ошукали буковинок на суму понад 26 тисяч гривень.

Відомості про вказані факти поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі проводяться досудові розслідування.

Працівники поліції Буковини закликають жителів краю бути обережними. Не довіряйте інформації, яку отримуєте від незнайомців спілкуючись по телефону, а також за жодних обставин не розголошуйте свої персональні дані, до яких належать:

– термін дії пластикової картки;

– PIN-код;

– слово-пароль;

– cvv/сvv2 коди.

Реклама

Залишити коментар