На Буковині прикордонники пострілами зупинили позашляховик порушника

На світанку 9 червня на одному з контрольних постів Чернівецького району охоронці кордону відділу «Красноїльськ» намагались зупинити для перевірки позашляховик марки «Мітсубісі Паджеро». Автівка рухалась у напрямку українсько-румунського кордону близько 4-ї години ранку.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Однак водій проігнорував вимогу військовослужбовців Держприкордонслужби та різко продовжив рух у бік прикордонного наряду. Таким небезпечним маневром він створив загрозу життю та здоров’ю прикордонного наряду. Зупинити автівку вдалося після попереджувальних пострілів вгору та по колесах іномарки.

Порушником виявився мешканець населеного пункту Їжівці Чернівецького району. Під час спілкування охоронці кордону помітили, що водій мав явні ознаки вживання алкогольних напоїв. Про виявленого правопорушника, який лаявся та поводився зухвало, прикордонники повідомили співробітників Нацполіції.

На зображенні може бути: 3 людини та текст

Стосовно водія складено протокол за ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця». Окрім цього, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Подальшу долю чоловіка вирішуватиме суд.

Реклама

Залишити коментар