На Буковині за минулі вихідні рятувальники ліквідували 14 пожеж

2 червня в селі Бояни Боянської територіальної громади Чернівецького району, внаслідок необережного поводження з вогнем не встановленої особи, загорілася суха трава.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Вогонь дійшов до одного з приватних домогосподарств, де тимчасово ніхто не проживав та перекинувся на господарську будівлю. Це помітили сусіди та повідомили рятувальників. Одночасно з цим, один з очевидців намагався самотужки ліквідувати пожежу, внаслідок чого отримав опіки. Прибувши на місце події рятувальники 11 державної пожежно-рятувальної частини міста Новоселиця спільно з місцевою пожежною командою села Бояни ліквідували пожежу на площі 30 кв.м врятувавши будівлю від знищення. 

photo-2023-06-05-10-43-19.jpg

Вночі 3 червня внаслідок короткого замкнення електромережі виникла пожежа в одному зі складських приміщень ТДВ “Вимірювач” де знаходився деревообробний цех.  Пожежу помітив охоронець та викликав рятувальників. Вогнеборці 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці ліквідували пожежу на площі 30 кв.м та не допустили подальшого поширення полум’я. Вогнем знищено обладнання та деревинну сировину

photo-2023-06-05-10-43-28.jpg

Решта пожеж упродовж вихідних було ліквідовано і у житловому секторі, й на відкритій території. Вони мали місце у всіх районах області та місті Чернівці.

Реклама

Залишити коментар